-

Gözden kaçırmayın

Müftülükten halı saha futbol turnuvası heyecanı başladıMüftülükten halı saha futbol turnuvası heyecanı başladı

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde bulunan Gençlik Merkezi'nde, bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla bir afiş sergisi açıldı. Gençlik Merkezi’nde düzenlenen sergi, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sergi, bağımlılıklarla mücadelede farkındalık yaratmayı hedefliyor. Gençler, sergiyi gezerek bağımlılıkla ilgili bilgilendirici afişleri inceledi ve bu önemli konuda bilinçlendi. Etkinlik, gençleri bilinçlendirmenin yanı sıra toplum genelinde bağımlılıklar ve etkileri konusunda farkındalık oluşturma amacı taşıyor.

Etkinlik, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olup, gençler arasında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, serginin amacına ulaşmasını ve gençler üzerinde olumlu etkiler bırakmasını umduklarını belirtti.

Etkinlik, bağımlılıkla mücadelede toplumun bütün kesimlerinin desteğine ihtiyaç olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ve gençlerin bilinçlendirilmesi konusundaki çalışmalarının süreceğini de ifade etti.