-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Üniversiteler Arası Filistin Destek YürüyüşüAfyonkarahisar'da Üniversiteler Arası Filistin Destek Yürüyüşü

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin başhekimliğini yürüten Op. Dr. Mehmet Duran, laborantların sağlık sektörüne olan katkılarını öne çıkardı. Başhekim Duran, laboratuvar personelinin, sağlık hizmetlerinde doğru teşhis ve tedavinin sağlanması noktasında kritik bir görev üstlendiğini söyledi. Özveri ile çalışan laborantların kaliteli hizmetleri sayesinde takdiri hak ettiklerinin altını çizdi. Dr. Duran, ayrıca her yıl 28 Nisan'da kutlanan Dünya Laboratuvar Teknisyen ve Teknikerleri Günü vesilesiyle tüm laboratuvar teknisyen ve teknikerlerinin özverili çalışmalarını kutladı ve hastane olarak sağlık hizmetlerindeki sürekli iyileşme ve ilerlemelerde laborantların büyük rol oynadığını ifade etti.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, bu özel günü kutlama amacıyla tüm laboratuvar çalışanlarına teşekkürlerini iletti ve onların profesyonellikleri sayesinde sağlık hizmetlerinde elde edilen başarıların altını çizdi.