-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Üniversiteler Arası Filistin Destek YürüyüşüAfyonkarahisar'da Üniversiteler Arası Filistin Destek Yürüyüşü

Doç. Dr. Yavuz Dizdar, toplumu daha bilinçli bir yaşam sürmeye teşvik etmek amacıyla düzenlediği konferansta sağlıklı yaşam ve beslenme alışkanlıklarının önemine dikkat çekti. Konuşmasında bireysel sorumluluğun sadece bireye ve ailesine değil, çevreye ve diğer insanlarla olan ilişkilerimize de etki ettiği üzerinde durdu.

Dizdar, doğal gıda kaynaklarına yönelik tüketimin önemini vurgularken, tehlike arz eden besin maddeleri ve gıda şirketlerinin sorumsuz davranışlarına işaret etti. Özellikle organik olarak etiketlenmiş ürünlerin de dikkatle incelenmesi gerektiğini belirten Dizdar, bilinçli tüketimin hayati öneme sahip olduğunu kaydetti.

Etkinlik, katılımcıların sorularının yanıtlanması ve teşekkür ifadeleriyle sona erdi. Konferans boyunca Doç. Dr. Dizdar'ın paylaştığı bilgiler, katılımcılara daha sağlıklı bir yaşam sürebilmek için gerekli bilgileri sunmayı hedefledi.