-

Gözden kaçırmayın

Türkiye'nin Sınır Güvenliği ve Göç Yönetimi Konularında Çalışan Yetkili, Avustralya Büyükelçilik Göç ve Sınır Koruma Bölüm Başkatibi ile GörüştüTürkiye'nin Sınır Güvenliği ve Göç Yönetimi Konularında Çalışan Yetkili, Avustralya Büyükelçilik Göç ve Sınır Koruma Bölüm Başkatibi ile Görüştü

Bugün, Türkiye'nin dört bir yanında coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara ve geleceğimize armağanı olarak büyük bir anlam taşıyor. Atatürk'ün çocuklara olan güveni ve barış ile kardeşlik mesajları, bugün de tüm etkinliklerle yüreklere dokunuyor.

Bu özel gün, aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olarak da tarihe geçmiş; ulusal egemenliğimizin, milletin iradesiyle şekillendiğini bir kez daha hatırlatıyor. Çocuklar, bu anlamlı günde sanat, eğitim ve spor gibi alanlarda yeteneklerini sergileyerek, geleceğimiz adına umut vaat eden performanslar sunuyorlar.

Dünya çocuklarıyla kültürel alışverişin yaşandığı ve dostlukların pekiştirildiği bu platform, Atatürk'ün barış ve dostluk ideallerini tüm dünyada yayılmasına katkı sağlıyor. Ulusal egemenlik ve çocuklara duyulan güvenle dolu bu özel günde, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor, geleceğe umutla bakmalarını diliyoruz.