-

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Yapılan Ziyaretler Bölgesel Kalkınmayı DestekliyorAfyonkarahisar'da Yapılan Ziyaretler Bölgesel Kalkınmayı Destekliyor

Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek yeni nesiller için önemli bir gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl çevresel bilincin artırılması amacıyla çeşitli etkinliklerle kutlandı. Başkentte yer alan geniş ve yeşil alanlara sahip Millet Bahçesi, bu özel günün coşkusuna ev sahipliği yaptı. Etkinlik, çevre bilincini aşılamayı hedefleyen ve geniş kitlelere ulaşan Sıfır Atık projesinin tanıtımıyla birleştirildi.

Yeni kuşakların çevreye duyarlı bir şekilde yetiştirilmesinin vurgulandığı kutlamada, çocuklara atık yönetiminin önemi ve doğa korumanın yolları eğlenceli ve etkileşimli yöntemlerle anlatıldı. "Ortak Evimiz Dünya" sloganı altında çeşitli aktivitelerle renklenen etkinlikte, çocukların el ele verip daha temiz ve yeşil bir dünya için çalışmaları hedeflendi.

Günün sonunda, çocukların mutlulukla ve huzurla yaşayacakları bir dünya için atılan adımlar, yetişkinler ve çocuklar arasındaki bu birliktelikle daha da anlamlı hale geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklar için sadece eğlence ve neşe dolu bir gün olmanın ötesinde, onları toplumsal değerlere ve çevre bilincine teşvik eden bir platform oldu. Bu vesileyle tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı ve gelecekte onları bekleyen sorumluluklar için bilinçlendirici bir mesaj verildi.