-

Gözden kaçırmayın

Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği toplandıSandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği toplandı

Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın öncülüğünde uzun bir aranın ardından tekrar "Halk Günü" toplantılarına başladı.

Belediye binasında gerçekleştirilen toplantı, Başkan Köksal'ın vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak sorunlarını ve taleplerini dinlemek amacıyla düzenlendi. Bu toplantılarla, şehirde yaşayan bireylerin belediyeye daha kolay erişim sağlaması ve sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması hedefleniyor. Başkan Burcu Köksal, toplantı sırasında yaptığı açıklamada, "Amacımız halkımızla daha yakın temas kurarak, onların beklenti ve ihtiyaçlarını doğrudan dinlemek. Bu sayede daha etkili ve hızlı çözümler üretebiliriz," dedi.

Halk Günü toplantıları, her ay düzenli olarak gerçekleştirilecek. Belediye yetkilileri, bu toplantılar sayesinde halkın belediye hizmetlerine yönelik memnuniyetinin artmasını bekliyor. Toplantının detayları ve alınan kararlar hakkında Belediye Basın Birimi tarafından bilgilendirme yapılacağı açıklandı.