-

Gözden kaçırmayın

Hukukta Kadın ve Aile Konulu Etkinlik DüzenlendiHukukta Kadın ve Aile Konulu Etkinlik Düzenlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında 5 yıllık tam akreditasyon alarak bu alanda başarılı olan üç üniversiteden biri oldu. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, sürecin olumlu sonuçlanmasından ötürü üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrencileri tebrik etti.

Rektör Karakaş, 2017'den beri devam eden KAP sürecinde çok sayıda değerlendirmeler ve izlemeler gerçekleştirildiğini, bu süreçte Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Prof. Dr. Gökhan Demirtaş ve Doç. Dr. Ali Avan gibi değerli akademisyenlerin büyük emekler verdiğini belirtti. Bu başarının, AKÜ'nün akademik ve idari yapısının yüksek standartlarda hizmet verdiğini kanıtladığını vurguladı.

Son olarak Rektör Karakaş, Kalite Koordinatörlüğü görevlerinde bulunan Prof. Dr. Ahmet Yıldız, Prof. Dr. Gökhan Demirtaş ve mevcut Koordinatör Doç. Dr. Ali Avan'a üniversite senatosu huzurunda teşekkür belgeleri verildi, bu sayede süreçteki katkıları özel olarak takdir edildi.