-

Gözden kaçırmayın

Kaymakamımız Harun Reşit HAN Gençlik ŞölenindeKaymakamımız Harun Reşit HAN Gençlik Şöleninde

Isparta Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görev yaparken, araca çarpması sonucu hayatını kaybeden Polis Memuru Yonuz Turan, memleketi Sandıklı'daki Alacami köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

Turan'ın cenazesine, üst düzey devlet ve askeri yetkililer ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Aralarında Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Isparta Valisi Aydın Baruş, Milletvekili Hasan Arslan, ve birçok kaymakam, belediye başkanı ve siyasi parti temsilcisi bulundu.

Şehit Polis Memuru için öğle namazı öncesi baba ocağına getirilen Türk bayrağına sarılı naaşı, helallik alınarak son kez ziyaret edildi. Sonrasında askeri konvoyla cenaze namazının kılınacağı alana taşındı.

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu tarafından idare edilen cenaze namazının ardından kılınan dualar ve okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile Yonuz Turan, tekbirler arasında hakka teslim edildi. Cenaze töreninin sonunda eşi Aynur Turan ve babası Ahmet Turan'a, Vali Yiğitbaşı ve Vali Baruş tarafından, Türk Bayrağı ve şehidin fotoğrafı takdim edildi.